28.11.14

Every day & Every night

Μικρά σε μέγεθος, εύχρηστα στην καθημερινότητα. Ευκολοσυνδύαστα κάθε ώρα της ημέρας και βολικά για κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι. Μοντέρνα σε σχέδιο και κλασικά στην εγκυκλοπαίδεια της μόδας.

Ο λόγος για...τα
clutch!
Το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε γυναίκας δεν είναι άλλο από την τσάντα της, ενώ αυτή που απογειώνει σίγουρα το στυλ της είναι μία clutch. Από την front row σε επιδείξεις μόδας και fashion week μέχρι τα πιο πολυσύχναστα bar της πόλης η clutch τσάντα κυριαρχεί και όχι αδίκως.

Hope Beige Studded Snake ClutchHope Dove Grey Studded Clutch BagHope Indigo Blue Studded Clutch Bag, Evie In Dusty Pink

Τσάντες μικρές, όσο να χωράνε τα απαραίτητα, ή μεγάλες για πληθωρικό στυλ. Τσάντες με τρουκς και εμπριμέ πολύχρωμο καμβά. Τσάντες με γεωμετρικά μοτίβα,
minimal χαρακτήρα ή με μοναδικά pattern που τραβούν την προσοχή. Όλες έχουν ένα κοινό, είναι το it item στην εμφάνισή σου.

Pandora Gold Tiger Clutch Bag, Pandora Beige Studded Snake Clutch Bag, Pandora Grey Animal Clutch

Και αυτό το χειμώνα οι
animal print συνδυασμοί συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στην ιεραρχία της μόδας, τείνοντας να γίνουν κλασικά, ενώ έρχονται και τα εφέ κροκό και φιδιού για να ολοκληρώσουν αυτή την hot τάση.

Hope Slouchy Suede Electric Blue, Hope Slouchy Suede Black, Hope Slouchy Suede Grey
Τα clutch bags δεν ξέρουν καλά μόνο να ανεβάζουν το θερμόμετρο του στυλ αλλά και την αυτοπεποίθησή σου, γι' αυτό δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για το πώς θα τα συνδυάσεις. Βάλε το αγαπημένο σου τζιν και πλαισίωσε το με casual στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου. Το clutch θα προστεθεί στο τέλος για να κάνει τη δουλειά του-να τραβήξει τα βλέμματα.


Keely Classic Leopard Clutch Bag

Και αυτό το χειμώνα λοιπόν, ίσως περισσότερο από ποτέ, βρες το αγαπημένο σου ύφος και υιοθέτησε μία νέα μοντέρνα τάση, αν φυσικά δεν ανήκεις ήδη στην κατηγορία αυτών που έχουν αγαπήσει τα
clutch και έχουν πληθώρα στην γκαρνταρόμπα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου