24.9.15

HOT FOR SEPTEMBER

Ο Σεπτέμβρης εκτός του ότι καλωσορίζει το Φθινόπωρο περιλαμβάνει ακαδημαϊκά και επαγγελματικά ξεκινήματα. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια άνοιξαν και δυστυχώς οι διακοπές έχουν τελειώσει για όλους. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λέμε! J

Για να το δούμε λίγο πιο θετικά όλο αυτό, εμείς οι γυναίκες κάνουμε focus στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας για την νέα σεζόν. Μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα αφήσουμε στην άκρη τα καλοκαιρινά που προλάβαμε κιόλας να βαρεθούμε και θα επενδύσουμε σε κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στυλ που έχουμε φανταστεί γι αυτή την χρονιά.  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτή την ανανέωση από το πιο βασικό κομμάτι που είναι τα αξεσουάρ μας. Και συγκεκριμένα την τσάντα που θα μας συνοδεύει στις καθημερινές μας δραστηριότητες και θα ολοκληρώνει επιτυχημένα όλες μας τις υπόλοιπες στυλιστικές επιλογές.

Υπάρχουν τόσες πολλές τσάντες από όλα τα στυλ, τις υφές και τα prints που είναι πραγματικά δύσκολο να τις αναφέρουμε όλες σε ένα post. Γι’αυτό επιλέγουμε για εσάς όσες θεωρούμε hot και must-have για τον μήνα Σεπτέμβριο και το ίδιο θα κάνουμε και για τους υπόλοιπους μήνες που ακολουθούν.

Σχολείο

Αν είστε από τις τυχερές που βρίσκονται ακόμα στο σχολείο, τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεστε μία μεγάλη και βολική τσάντα που να χωράει από τα βιβλία σας μέχρι τα απαραίτητα για τις εξωσχολικές σας δραστηριότητες. Αυτή δεν είναι άλλη από την Maria.Σε παιχνιδιάρικο αλλά και διαχρονικό συνδυασμό του μαύρου/χρυσού στο μπροστινό μέρος και του λευκού στο πίσω μέρος της τσάντας. Υπάρχει και σε μεγαλύτερο μέγεθος, η γνωστή μας Alexandra, για τα sleep overs σε φίλους που μπορεί να τύχουν για διάβασμα αλλά και… κουτσομπολιό! J


Πανεπιστήμιο

Για τους νεοεισαχθέντες στην φοιτητική ζωή και όχι μόνο, προτείνουμε την Conner. Σε ένα on trend και φθινοπωρινό χρώμα, αυτή η τσάντα είναι αρκετά ευρύχωρη για όλα όσα χρειάζεστε στα lectures, αλλά και αρκετά κομψή έτσι ώστε να μπορείτε να την κρατήσετε άνετα και το βράδυ.


Δουλειά

Για όλους εμάς λοιπόν τώρα που βρισκόμαστε στην «διασκεδαστική» κατηγορία  της δουλειάς, έχουμε σίγουρα ανάγκη από μία Maisy. Σε αυτό το ολοκαίνουριο print γκρι/λευκό, θα μας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπες από τα formal meetings μέχρι τις προσωπικές μας συναντήσεις μετά την δουλειά. Συνδυάστε την με pencil φούστες και tailored παντελόνια για ένα πιο κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου