3.9.15

Paul’s Boutique Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015

Επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Η καινούρια συλλογή Pauls Boutique Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 είναι ολοκληρωμένη και διαθέσιμη στο e-shop μας για να την ανακαλύψετε.

Ποικιλία χρωμάτων, υλικών και σχεδίων που ηγούνται τις τάσεις αυτής της σεζόν. Η συλλογή αυτή αποτελείται από κλασσικά κομμάτια "πειραγμένα" με πιο μοντέρνες πινελιές για ένα αποτέλεσμα με στυλ όπως μόνο ο Paul ξέρει. Η κολεξιόν αυτή παντρεύει τα πολυτελή δέρματα, suede, pony και croco με απλά υλικά εμπλουτισμένα με ιδιαίτερα prints και υφές. Την τιμητική τους βεβαίως έχουν και τα νέα μας σχέδια κάποια από τα οποία έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρώτοι παρακάτω.

Η σειρά Askew με τρία νέα σχέδια για την Pauls Boutique. Την μεγάλη Luna που εκτός από το βολικό μέγεθος της για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, προσφέρει επίσης αρκετές στυλιστικές επιλογές καθώς μπορεί να κρατηθεί στο χέρι ή να φορεθεί στον ώμο για περισσότερη άνεση. Την λίγο πιο sportive Riley και την τσάντα πλάτης Casey που μετατρέπεται έξυπνα και σε μία πιο κομψή τσάντα για τον ώμο, απλά αλλάζοντας θέση στο λουρί. Τι καλά!


Ένα από τα καινούρια σχέδια για την σειρά Cranleigh είναι η Adele. Απαλή υφή σε ματ μαύρο, μπλε electric και stone. Αρκετά ευρύχωρη με μοναδικό σχήμα, θα γίνει σίγουρα πολύ δημοφιλής τη νέα σεζόν! Φυσικά υπάρχει και η Bethany που δίνει έναν αέρα πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε και μία περιουσία μέρες που είναι.


Η τέλεια καθημερινή τσάντα για την νεαρή και κομψή επαγγελματία, η Drew από την σειρά Newburg. Σε δύο κλασσικές σκούρες αποχρώσεις μαύρη και λαδί συνδυάζεται εύκολα με όλα τα κομμάτια της Φθινοπωρινής και Χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας σας.


Για τους πιο «περίπλοκους» και ιδιαίτερα οργανωτικούς χαρακτήρες η Hayley της σειράς Brooke που διαθέτει 3 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους. Άκρως κομψή με σκούρα υφή croco και χρυσές λεπτομέρειες.


Για τους πιστούς ακολούθους των τάσεων της μόδας η σειρά Harley! Εμπνευσμένη από τις παλιές αθλητικές μας φόρμες, είναι ηγέτης της τάσης του Sporty chic με δύο νέα σχέδια, την Zian και την μικρότερη αυτής Jun.


Για τους πιο «καλλιτεχνικούς» τύπους η νέα Lauren από την σειρά Boundary είναι ο τέλειος καμβάς για ένα τόσο δυναμικό print. Διαθέσιμο και σε τσαντάκι που φοριέται χιαστί, ονόματι Ida.


Νέο σχήμα, νέο σχέδιο, νέα υφή! Η Pixie της σειράς Sandbrook. Μοντέρνα και εκκεντρική με το leopard print και τις έντονες λεπτομέρειες της, θα αναβαθμίσει σίγουρα την συλλογή με τα αξεσουάρ σας. To βραδινό Alana τσαντάκι αυτής της σειράς διαθέτει χρυσή αλυσίδα για να φορεθεί χιαστί, κάτι που το κάνει ακόμα πιο κομψό.


Bohemian chic με κρόσσια! Τι άλλο;! Από την δερμάτινη κολεξιόν της Pauls Boutique για τη νέα σεζόν, η suede σειρά Portobello με την νέα Cora και το πουγκί αλλιώς!


Τέλος κάτι επίσης καινούριο για τη νέα σεζόν, το τσαντάκι Lara σε διαφορετικά χρώματα και υφές. Διαλέγετε μεταξύ του γκρι ανοιχτού και μαύρου γκρι από την σειρά Curzon και με ένα splash glamour λόγω φιδιού, επιτέλους ένα μικρό χιαστί τσαντάκι για όλες τις ώρες!


Αυτά από εμάς! Αφήνω και κάποια σχέδια να τα ανακαλύψετε από μόνοι σας κάνοντας click στο e-shop μας :-) 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένο μου brand!!! Όσες και να έχω κάθε φορά θέλω να τις κάνω όλες δικές μου! Κομψά, μοναδικά σχέδια, ιδανικά για κάθε μας εμφάνιση! Μας χαρίζουν έξτρα στυλ και καλύπτουν όλα τα γούστα!
    Φανταστική και η νέα συλλογή, ξεχώρισα την τσάντα πλάτης Casey που μετατρέπεται έξυπνα και σε μία πιο κομψή τσάντα για τον ώμο! Εύχομαι πολλές ακόμα επιτυχίες και καλές δουλειές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή