18.12.15

SANTA CLAUS IS COMING FROM... "NORTH PAUL"

XMAS EXCLUSIVE GIFT FROM PAUL'S BOUTIQUE

Φέτος τα Χριστούγεννα η Paul’s Boutique Greece σε συνεργασία με την RippedCotton αναλαμβάνει να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας βάλει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα με το δικό της… Rudolph!
Η μοναδική ποιότητα των ελληνικής παραγωγής t-shirts της RippedCotton ενώνονται με την urban λονδρέζικη αισθητική της Paul’s Boutique Greece και δημιουργούν αποκλειστικά για εσάς ένα μοναδικό και συλλεκτικό δώρο, που μπορεί να γίνει δικό σας με αγορές άνω των 70€ από το e-shop μας! 

Not For Sale 
Εμείς, το φορέσαμε ήδη και "παίξαμε" με αγαπημένες φίλες bloggers, κάνοντας συνδυασμούς με τις ακόμα πιο αγαπημένες μας τσάντες από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Paul's Boutique! 
H Στεφανία από το Not For Sale επέλεξε τις Freya Geo Print, Bailey Bowler Black MetallicCasey Emerald Green και την Ally Oversized Tote και μπερδευτήκαμε μαζί της για το ποια είναι η αγαπημένη της :) 


Casey Emerald - Bailey Bowler Bag - Freya Geo Print
 Η Παρασκευή από το 2selfies  διχάστηκε ανάμεσα σε 2 κυρίως επιλογές, την Bethany Emerald και την Nicole Geo Print και νομίζουμε ότι τελικά κατέληξε και με τις δύο!!! Way to go Παρασκευή!!!

Bethany Emerald
Nicole Geo Print
Bethany Emerald
Εμείς, πάλι, εδώ στα γραφεία της Paul's Boutique Greece κάναμε τις δικές επιλογές και ταιριάξαμε το εορταστικό t-shirt μας με τις Mila Tote Bag Metallic- Copper, την Riley Handheld Black Faux Fur και την Elena Emerald Green


Εσείς ποια θα επιλέγατε? Κάντε κλικ εδώ, διαλέξτε τη δική σας Paul's Boutique τσάντα και αποκτήστε μαζί εντελώς δωρεάν το συλλεκτικό t-shirt μας!

HO HO HO
PB Team Greece












1 σχόλιο: