12.10.16

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι τσάντα να κρατήσεις !

Το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συνεπώς ανάλογες προτιμήσεις. Αν και δεν είμαστε και πολύ ειδικοί στο κομμάτι των ζωδίων αλλά είμαστε ειδικοί στο κομμάτι της τσάντας, προσπαθήσαμε να μαντέψουμε ποια τσάντα ταιριάζει στο προφίλ του κάθε ζωδίου και σας τις προτείνουμε. Ας δούμε λοιπόν πόσο μέσα πέσαμε.

Ξεκινώντας από τους Κριούς φημολογείται ότι αυτό που επιδιώκετε είναι να κάνετε μία τολμηρή δήλωση προτιμώντας να ξεχωρίσετε από το πλήθος, ενώ το κόκκινο χρώμα είναι η δύναμη σας. Τι καλύτερο λοιπόν από την Ally?


Οι Ταύροι απ'την άλλη μεριά προτιμούν να κάνουν μία δήλωση μόδας με αρκετά διακριτικό τρόπο, ενώ επιδιώκουν αυτό που θα αγοράσουν να ταιριάζει άψογα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα τους. Για εσάς, η Coco!


Οι δίδυμοι είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Την μία μέρα θέλουν να ξεχωρίζουν και την άλλοι όχι! Μία τσάντα η οποία μπορεί να συνδυάσει και τις δύο τους πλευρές και να εναρμονίσει και τους δύο τους κόσμους, θα ήταν η πιο σωστή επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση η Maisy από την σειρά Franklin θα αποτελούσε μία καλή λύση αφού διαθέτει διαφορετικά χρώματα χερούλια για να τα αλλάζετε ανάλογα με την διάθεση σας.


Οι καρκίνοι έλκονται από ουδέτερα χρώματα τα οποία εκπέμπουν μια μικρή λάμψη. Με μία Gaby για τις μίνι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου που συνδυάζει ένα πολύ ιδιαίτερο μαύρο υλικό με λεπτομέρειες που θυμίζουν "αστερόσκονη", θα αισθανθείτε "αριστοκράτες" και ευγενείς", όπως ακριβώς σας ταιριάζει!


Τα λιοντάρια όταν πρόκειται για έντονα αξεσουάρ, δεν υπάρχει περίπτωση ν'αφήσουν κάποιον να τους πάρει την λάμψη. Αναδεικνύουν τα φανταχτερά τους σχέδια, είναι φίλοι των έντονων και φωτεινών χρωμάτων. Το έντονο κοραλί και μία τσάντα Coco σας ταιριάζει γάντι.  


Παρθένοι χρειάζεστε μία τσάντα κλασική και διαχρονική. Η Adele δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!


Ζυγοί το μπλε χρώμα είναι η δύναμη σας και σίγουρα χρειάζεστε ένα σχέδιο το οποίο να είναι δομημένο σωστά και συμμετρικό. Μία Conner θα ήταν μία καλή επιλογή για εσάς.


Σκορπιοί είστε η απόδειξη ότι το μαύρο δεν είναι ποτέ βαρετό. Προτείνουμε την Natasha.


Τοξότες είστε περιπετειώδεις και θέλετε μία ιδιόμορφη τσάντα και κατά προτίμηση διασκεδαστική. Τί θα λέγατε για την Maisy ?


Οι Αιγόκεροι είναι σοφιστικέ εξ'ολοκλήρου και δεν επιδιώκουν οτιδήποτε φανταχτερό. Όταν πρόκειται για την μόδα λειτουργούν σωστά και μπορούν να συνδυάζουν κομμάτια έξυπνα. Μία Georgia σας ταιριάζει. 


Υδροχόοι δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς ή ποιες είναι οι επιταγές της μόδας. Θα επιλέξετε μία τσάντα που σας ιντριγκάρει. Μία Maisy leopard είναι ιδανική για εσάς.


Ιχθύες έχετε ελεύθερο πνεύμα και θα επιλέγατε μία τσάντα με έναν avant-garde σχεδιασμό. Ιδού η Mila !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου